A beruházásról

dunakanyar A Dunakanyar lakópark tulajdonosa és beruházója a Dunakanyar Lakópark Kft.

A lakópark lakásai ideálisak azon családok számára, akiknek két vagy több gyermekük van, illetve azoknak a családoknak is, ahol két generáció él együtt.

A Parkban a lakások a kor követelményeinek megfelelően szélessávú kábel-net szolgáltatásokkal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy azok, akik kevéssé kötődnek "fizikailag" munkahelyükhöz, az interneten is elküldhessék munkájukat.

A lakások tartozékai még a kábel TV szolgáltatás, a belső kábel TV-s információs- és biztonsági kamerarendszer, valamint a legmodernebb telefonos szolgáltatások.

A parkban minden lakáshoz saját autóparkoló tartozik. Ezek mellett további parkolók állnak rendelkezésre a második autóknak és a vendégek részére.

A parkban úszómedence, Dunára néző grillsütő helyek, valamint a gyerekeknek játszótér került kialakításra.

A Dunakanyar lakópark jó megközelítését Budapestről a Vácot elkerülő 2/A út biztosítja, amelyen a Városligettől a lakásokig 50 perces kényelmes vezetéssel lehet eljutni. Vonzó a könnyen elérhető vasútállomás és a félóránként közlekedő vonattal 50 perc alatt elérhető a Nyugati-pályaudvar.

A lakópark területe teljesen körbekerített és a kamerákon kívül 24 órás őrző-védő, valamint recepciós szolgálat garantálja a teljes biztonságot.

Az életminőséget emeli a Börzsöny közelsége, számtalan túrázási lehetőséggel. A téli sportok kedvelői a közeli Nagy-Hideghegyi Sí- és Turista Központ, nagy-hideghegyi és Magas-taxi lesikló és sífutó pályáit vehetik igénybe.

A szemben lévő oldalon a Visegrádi-hegység nyári síelést ígér, valamint a bobozásra is alkalmas gyönyörű tisztások ideális helyszínül szolgálnak a sportok és a természetjárás kedvelőinek. Nem csupán a hegyvidékes, festői panoráma, de Visegrád - Lepencevölgy természetes termál és gyógyfürdőjének közelsége is vonzza a közelben lakókat.